Εξαιρετική η παρουσία της χορωδίας του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών

Print Friendly, PDF & EmailΗ χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με σύγχρονα και παλιά τραγούδια, συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.
download file .jpg 61 Kb|
Στο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετείχε η χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με σύγχρονα και παλιά τραγούδια, που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.     


Στη συνάντηση των τμημάτων χορωδίας που λειτουργούν στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, η χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ερμήνευσε τραγούδια, όπως Λόντρα- Παρίσι (μουσική Λεό Ραπίτης, στίχοι Μ. Τραϊφόρος), Το Τραγούδι σου κιθάρα (Ναπολιτάνικο), Δεν είμαι άλλος (μουσική Θ. Μικρούτσικος, στίχοι Μ. Ελευθερίου), Πέτρινα χρόνια (Μουσική – στίχοι Στ. Σπανουδάκης), Ανήκω σε μένα (μουσική Ν. Τερζής, στίχοι Π. Φαλάρας).


Τα μέλη της χορωδίας απέσπασαν το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων για τον εξαιρετική τους παρουσία και τον άριστο τρόπο ερμηνείας των τραγουδιών.
Η υπεύθυνη του τμήματος Εργοθεραπείας κ. Γιάννα Κομνηνού παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, εκ μέρους των μελών της χορωδίας του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο