Εξαιρετικά σημαντική η συνδρομή του ΣΠΑΠ στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Σχοινιά του Μαραθώνα

Print Friendly, PDF & Email

Οχήματα του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ ) συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στο Σχοινιά του Μαραθώνα.  


Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Σχοινιά του Μαραθώνα.


Αμέσως μετά την ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ, με εντολή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΣΠΑΠ κου Γιώργου Πατούλη τρία οχήματα του Συνδέσμου κατευθύνθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς, όπου επιχειρούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα από της Σταθμό της Νέας Μάκρης.    


Η συμμετοχή του ΣΠΑΠ στον περιορισμό και τελικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν εξαιρετικά σημαντική, καθώς συνέδραμε στο έργο της Πυροσβεστικής με την πλήρωση με νερό των οχημάτων της.


Επίσης, με οδηγίες του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ, οχήματα του Δήμου Κηφισιάς που ήταν διαθέσιμα κατευθύνθηκαν στη θέση Χαμολιά στο Πόρτο Ράφτη συνδράμοντας το έργο της Πυροσβεστικής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει επίσης χθες το μεσημέρι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο