Πάσχα στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Υπαίθριος Χώρος Αμαλιείου, Κυριακή 12 Απριλίου 2015, ώρα 12:00

 

Με παραδοσιακό γλέντι, ψήσιμο του οβελία και πλούσια πασχαλινά εδέσματα, ο Δήμος Αμαρουσίου μαζί με όλους τους συμπολίτες γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, στον υπαίθριο χώρο του Αμαλιείου ( Λ. Κηφισίας 219), την Κυριακή 12 Απριλίου 2015 και από τις 12:00 μ.μ.       

Την ελληνική μουσική πανδαισία με Δημοτικά τραγούδια, νησιώτικα και λαϊκά  θα συνθέσουν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στο λαούτο, ο Γιώργος Κονιτόπουλος, η Δήμητρα Κουρή και ο Γιώργος Ρόδιος στο τραγούδι, με τη συνοδεία του Στάθη Κουκουλάρη στο βιολί, του Παναγιώτη Μουσταφά στο κλαρίνο, του Δημήτρη Κουλέτση στο μπουζούκι, του Σταμάτη Μαρίνη στα πλήκτρα, του Γιώργου Κονιτόπουλου στα κρουστά, του Νίκου Τσαχτσούρη στο μπάσο και του Σάκη Παπαδόπουλου στα τύμπανα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα, τα  τμήματα Παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τα τμήματα Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού.

Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα να ψήσουμε το οβελία και να διασκεδάσουμε παραδοσιακά με τραγούδι και χορό ελληνικό.

Η εκδήλωση από το Δήμο Αμαρουσίου για τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών.                

 

Ημερομηνία

12 Απρ 2015
Περασμένη εκδήλωση!
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο