Home Ατζέντα-Εκδηλώσεων - Δήμος Αμαρουσίου Ατζέντα Εκδηλώσεων Με τους ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ το Μαρούσι αποχαιρετά με Rock διάθεση το 2014 και υποδέχεται το Νέο Έτος

Με τους ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ το Μαρούσι αποχαιρετά με Rock διάθεση το 2014 και υποδέχεται το Νέο Έτος

Print Friendly, PDF & Email

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Ζιωγαλάς ανεβαίνουν στη σκηνή στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι (Μητροπόλεως & Κηφισίας) και υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17:00.

Στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου είσαστε όλοι προσκεκλημένοι για να αποχαιρετήσουμε το 2014 με Rock διάθεση και να υποδεχθούμε χαρούμενοι το Νέο Έτος.

Όλοι μαζί θα απολαύσουμε τη μουσική βραδιά και τα άφθονα γλυκά των ημερών κουραμπιέδες και μελομακάρονα, το κρασί και το τσίπουρο, ευγενική προσφορά των επιχειρήσεων της πόλης.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή!!

Νεότερη ενημέρωση: Η Συναυλία ματαιώνεται λόγω της κακοκαιρίας.

Ημερομηνία

31 Δεκ 2014
Περασμένη εκδήλωση!
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο