Μαθαίνοντας τον Άλλο

Print Friendly, PDF & Email

Η εκδήλωση που τελείται στο πλαίσιο της δράσης «Μαθαίνοντας τον Άλλο»  περιλαμβάνει δύο εκθέσεις ,μία έκθεση ζωγραφικής και μία φωτογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα  τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Χρηστάκου  «Με το βλέμμα στον χάρτη»και της έκθεσης φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη «Το άλλο πρόσωπο» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00  στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» (Πλατεία Ηρώων – έναντι Βασ.Σοφίας 85, Μαρούσι).

Η δράση στοχεύει στον κοινωνικό διάλογο για το προσφυγικό ζήτημα και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν  δύο ακόμη παράλληλες δράσεις:

                ΤΕΤΑΡΤΗ 30/5, ώρα 20:00. ΚΟΡΑΣΟ. Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Ναουσαίων θα παρουσιάσει το βιβλίο της κας Ευθυμούλας Μπαμπάτση-Τζερεφού, «Κορασό», σε μια εκδήλωση γεμάτη παράδοση, μνήμες και μουσική από τη Νάουσα.

               ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/6, ώρα 20:00.   ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Η ΑΜΚΕ storyDOC, εκπαιδευτικό ινστιτούτο για την προώθηση του ντοκιμαντέρ, θα προβάλει επιλεγμένα ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκαν από  Έλληνες και πρόσφυγες, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής  δράσης «Home New Home» .

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ

Ημερομηνία

25 Μάι 2018
Περασμένη εκδήλωση!
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο