Φιλοξενία Νέων Απόδημων στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημοσίας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών δύναται να φιλοξενήσει στην πόλη μας, νέους απόδημους (ηλικίας από 18-25) για διάρκεια 2 εβδομάδων, από την 1 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2007.

Όσοι από εσάς έχετε επαφή με ομογενείς νέους, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το Μαρούσι και οι οποίοι ενδεχομένως θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την κα. Χαραλαμπίδου Σοφία:

Ε-mail: sofiaxar@maroussi.gr

Τηλ: 210 – 8760280 /  210 – 87 60 244

Να σημειωθεί ότι θα οριστεί τριμελής επιτροπή από το Δήμο Αμαρουσίου η οποία θα επιλέξει τα άτομα που θα  φιλοξενηθούν από το Δήμο μας.
Η χρηματοδότηση του προγράμματος προέρχεται από πόρους του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και από εθνικούς πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημοσίας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και του Υπουργείου Εξωτερικών – Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού.
Επιπλέον, να τονιστεί ότι τα έξοδα μετακίνησης θα καλύπτονται από τους συμμετέχοντες ενώ τα έξοδα διαμονής και διατροφής από τους προαναφερόμενους φορείς.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η 15 Μαίου 2007


Ο Υπεύθυνος στο Τομέα Νεολαίας

Κάββαλος Ευάγγελος

Ημερομηνία

15 Μάι 2007
Περασμένη εκδήλωση!
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο