Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα European Youth Days

Print Friendly, PDF & Email


ΠρόσκλησηΟ Δήμος Αμαρουσίου καλεί δέκα νέους της πόλη μας να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα European Youth Days.

Δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων έως την Παρασκευή 4 Μαϊου 2007.


Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί 10 νέους της πόλη μας, ηλικίας από 18 – 30 ετών για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα European Youth Days, το οποίο γίνεται σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Γαλλίας, το Aix-les-Bains από τις 23-26 Αυγούστου 2007.
Θέμα του προγράμματος είναι οι ‘Ίσες Ευκαιρίες’ και γίνεται με αφορμή τον εορτασμό του 2007 ως το ‘Ευρωπαϊκό έτος ίσων ευκαιριών για όλους’.
Η διοίκηση του Δήμου εντάσσει την συμμετοχή της  στο Ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα, στα πλαίσια  των δράσεων του  δικτύου SCUOLAXENIA το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ευρώπη να συναντηθούν και να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.
Οι νέοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν συνομήλικούς τους από διαφορετικές χώρες και νοοτροπίες, να ανταλλάξουν απόψεις  και να μοιραστούν τις αγωνίες και τα όνειρά τους πάνω στα βασικά  θέματα του προγράμματος που είναι τα εξής:  1. Ισότητα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες
  2. Ισότητα των δύο φύλων
  3. Οι νέοι στα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική ζωή

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πανέμορφη περιοχή του Savoie της Γαλλίας (κοντά στα γαλλικά σύνορα με την Ιταλία και την Ελβετία) και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και δραστηριότητες αφιερωμένες στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών και απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σε αυτό είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Στους συμμετέχοντες καλύπτονται όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής και το μόνο για το οποίο θα επιβαρυνθούν είναι το κόστος του ταξιδιού. Η επιλογή των νέων που θα συμμετάσχουν θα γίνει βάσει σειράς κριτηρίων (επίπεδο γλώσσας, ηλικία, σπουδές, σειρά προτεραιότητας).


Για δηλώσεις συμμετοχής:

Υπεύθυνος Τομέα Νεολαίας: κ. Κάβαλλος Ευάγγελος

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα. Χαραλαμπίδου Σοφία

Ε-mail: sofiaxar@maroussi.gr

Τηλ:  210 – 87 60 280 /  210 – 87 60 244

Τελική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών έχει οριστεί για την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2007.

Ημερομηνία

04 Μάι 2007
Περασμένη εκδήλωση!
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο