Εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Δωδώνη» Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να συνεργάζεται αρμονικά με τον Σύλλογο «Δωδώνη» για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

 

Εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Δωδώνη» Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ηλία Ζορμπαλά για την άριστη συνεργασία που έχουν και τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να συνεργάζεται αρμονικά με τον Σύλλογο «Δωδώνη» για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατοίκων της γειτονιάς της Δωδώνης, με επίκεντρο την εξέλιξη της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς που διέρχεται από την περιοχή όπου και τους ενημέρωσε ο κ. Πατούλης ότι βρίσκετε στο τελικό στάδιο διευθέτησης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Πατούλη για την στενή συνεργασία που έχουν με την Διοίκηση του Δήμου για την εξεύρεση λύσεων για την γειτονιά της Δωδώνης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

 

Σχετικά αρχείαΕθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Δωδώνη» Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο