Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψής μετά την ολοκλήρωση τω αρχαιρεσιών για την ανάδειξή του.

Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης, ο κος Πατούλης απηύθυνε τα θερμά συγχαρητήρια του στον Όμιλο για το σημαντικό έργο που προσφέρει στην πόλη του Αμαρουσίου, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο σε δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αλλά επεκτείνεται σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την υποστήριξη που προσφέρουν στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαίτερα στις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων . Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια σας- σημείωσε ο κος Πατούλης- ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κος Ιωακείμ Ουϊλς, ο οποίος επανεξελέγη Πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε από καρδιάς τον κο Πατούλη για το σημαντικό και πολυδιάστατο κοινωνικό του έργο, που προσφέρει ανακούφιση και ελπίδα σε δεκάδες συμπολίτες μας.

Στο  νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη: Νίκη Ζησίμου-Γεωργοπούλου – Αντιπρόεδρος, Μαράτα Βλάσση – Γραμματέας, Ελένη Μπουτιέρου – Ταμίας, Πάνος Στεργίου – Έφορος Εκδρομών, Βούλα Κασδαγλή – Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων, Μαίρη Πάλλη – Έφορος Γραφείου, Βασίλης Σκουρλής – Υπεύθυνος Εθελοντισμού, Πώλα Τσεβδού – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Κώστας Γαρδέλης – Ειδικός Γραμματέας, Σοφία Ζέρβα – Υπεύθυνη Επικοινωνίας.                
  

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου Ιωακείμ Ουϊλς και με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο