Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Φ. Προβατά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων Φ. Προβατά. 


 


 


 


Θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κο Φώτη Προβατά, στη διάρκεια της εθυμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.         


Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε θέματα που αφορούν στη εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών των δύο Δήμων. Ο κος  Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κου Προβατά, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία, λόγω της πολυετούς προσφοράς του από θέσεις Διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και του κομβικού ρόλου του στην ΚΕΔΕ, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ο κος Προβατάς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κο Πατούλη για το πλούσιο και πολύπλευρο κοινωνικό του έργο, εξάροντας τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής», που έχουν αγκαλιάσει ολόκληρη την Ελλάδα, και ειδικότερα για την προσφορά φαρμάκων και υγειονομικής περίθαλψης σε χιλιάδες ανασφάλιστους και άνεργους συμπολίτες του Δήμου Αθηναίων. 
       
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε για την επίσκεψή του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας ως αναμνηστικό δώρο το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο