Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το Δήμαρχο Δελφών Α. Παναγιωτόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη των πόλεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με τον Δήμαρχο Δελφών κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

Ειδική αναφορά κατά  τη διάρκεια της συζήτησης έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινοί Δήμοι και στην ανάγκη χάραξης μιας συγκεκριμένης πολιτικής για τη διαχείριση των προβλημάτων αυτών, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Ο κος Πατούλης αναφέρθηκε επίσης στη βαρύτητα που δίνει η  ΚΕΔΕ στον τομέα του τουρισμού  και στις δράσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τη νεοσυσταθείσα  Επιτροπή για την Τουριστική Ανάπτυξη, όπως η ανάδειξη του πολιτισμού και της αρχαιολογίας της χώρας μας, η προώθηση του τουρισμού μέσω της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η προσέλκυση ποιοτικοί τουρισμού, κ.α.            

Αναπτύχθηκαν επίσης τα ζητήματα που αφορούν στη συμμετοχή και αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από τους Δήμους και το θέμα των  ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους Οργανισμους Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κος Πατούλης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στο Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιωτόπουλο το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.    

 

Σχετικά αρχείαΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το Δήμαρχο Δελφών Α. Παναγιωτόπουλο

Μετάβαση στο περιεχόμενο