Εθελοντές και εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π, παρόντος του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έδωσαν ανάσα ζωής στα δενδρύλλια στις πρόσφατα αναδασωμένες περιοχές της Πεντέλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 104 KB|
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιπρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, πλαισιωμένοι από εργαζομένους και εθελοντές.|download file .jpg 70 KB|
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδας Αθανάσιο Μαργέτη.|download file .jpg 107 KB|
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, ανάμεσα σε εθελοντές και εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π.


|download file .jpg 170 KB|Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, με τους εργαζομένους και εθελοντές επί το έργω.
|download file .jpg 172 KB||download file .jpg 147 KB|
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κόκκαλη, τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Νίκο Σταθόπουλο, και θηροφύλακες της ομοσπονδίας.|download file .jpg 125 KB|
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Αμαρουσίου Στέφανο Τσιπουράκη, το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κόκκαλη, ανάμεσα σε εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου.|download file .jpg 107 KB|
Ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου Παντελής Τσιτσιμπάσης, ανάμεσα σε προσωπικό και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π.
Τα 43.000 δενδρύλλια που φυτεύτηκαν στις θέσεις «Ιταλικά Οχυρά» και «Γενικό Νοσοκομείο Παίδων» στην Πεντέλη κατά τις τελευταίες αναδασώσεις της φετινής περιόδου, πότισαν εθελοντές και εργαζόμενοι του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Μαζί τους στη συνέχιση της προσπάθειας για να «πρασινίσει» ακόμα μία πλαγιά του Πεντελικού όρους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με Δημάρχους και Αντιδημάρχους μέλη του Σ.Π.Α.Π.


Από νωρίς το πρωί της Κυριακής εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π με υδροφόρες από τους Δήμους Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Γαλατσίου, Διονύσου, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Σπάτων – Αρτέμιδας, Παλλήνης συγκεντρώθηκαν στο σημείο συνάντησης, και μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, το Δήμαρχο Κηφισιάς Νικόλαο Χιωτάκη, τους Αντιδημάρχους Αμαρουσίου Στέφανο Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, και Σπάτων – Αρτέμιδας Αθανάσιο Μαργέτη, πότισαν τα δεντράκια δίνοντας τους ανάσα ζωής για να ανταπεξέλθουν στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.


«Από νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε με εργαζομένους μας και τους εθελοντές μας την προσπάθεια για να ποτίσουμε και το τελευταίο δεντράκι. Το χειμώνα όλοι μαζί δεντροφυτεύσαμε δύο ακόμα περιοχές στην Πεντέλη. Τώρα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την προσπάθεια με το πότισμα, με σεβασμό στο περιβάλλον και στους κόπους του χειμώνα. Δεν ξεχνάμε ότι όταν ξεκινάμε μία προσπάθεια, οφείλουμε να την ολοκληρώνουμε. Φροντίζουμε το περιβάλλον για να μας φροντίσει και αυτό» ανέφερε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γιώργος Πατούλης.


Το γενικό συντονισμό της προσπάθειας και την υγειονομική κάλυψη του προσωπικού του Σ.Π.Α.Π και των εθελοντών που συμμετείχαν σε αυτή, είχε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Δήμου Αμαρουσίου, ιατρός Στέφανος Τσιπουράκης.


Στην προσπάθεια αυτή σημαντική βοήθεια προσέφεραν, επίσης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Κυνηγετικών Οργανώσεων, οι οποίοι με τα ειδικά οχήματα που διαθέτουν μετέφεραν τους εθελοντές και τους εργαζομένους στις απόκρημνες πλαγιές του βουνού μαζί με τις απαραίτητες υδροσωλήνες για το πότισμα των δενδρυλλίων.


Παρόντες στο εθελοντικό πότισμα της Κυριακής ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος Παντελής Τσιτσιμπάσης, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες από τους Δήμους μέλη του Συνδέσμου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Αντωνάκης, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σταθόπουλος, ομοσπονδιακοί θηροφύλακες και εκπρόσωποι του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο