«Εσπερινές ώρες» από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email

Με μια εξαιρετική  βραδιά όπερας, ξεκινά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008, στις 20:00, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης MPC, (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)  ο κύκλος «Εσπερινές ώρες» που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μεγάλου μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.
Στην εκδήλωση θα ακουστούν κομμάτια από πολύ γνωστές όπερες, όπως: Carmen, Tosca, Don Giovanni, Ο Κουρέας της Σεβίλλης, κ. α.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, με αφορμή την εκδήλωση αυτή αναφέρει: «Σκοπός των εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα ‘Εσπερινές ώρες’, δεν είναι μόνο η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε θεατή την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε μουσικά ακούσματα που είναι παλιά, γνώριμα, αξέχαστα και κλασικά, αλλά έχουν παραγκωνιστεί από άλλα, πιο εύκολα, πιο εύπεπτα, πιο δημοφιλή. Κυρίως, θέλουμε να μυήσουμε τους νέους ανθρώπους σε εκδηλώσεις που δεν προσφέρονται μόνο για κέφι και διασκέδαση, αλλά δίνουν τροφή για σκέψη».


Ερμηνεύουν οι:
Μάτα Κατσούλη, Σοπράνο
Λυδία Αγγελοπούλου, Μέτζο
Σταμάτης Μπέρης, Τενόρος
Γιώργος Σαμαρτζής, Τενόρος
Χάρης Ανδριανός, Βαρύτονος


Συνοδεύει η 20 μελής Αθηναϊκή ορχήστρα δωματίου.
Πιάνο: Γιάννης Μόρτζος.
Μουσική Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

Μετάβαση στο περιεχόμενο