ΕΣΑΚΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστούν το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, τόσο o ΕΣΑΚΕ όσο και η ΚΑΕ ΑΕΚ, ευχαριστούν το Δήμο Αμαρουσίου για την παραχώρηση του γηπέδου του Αγίου Θωμά για τον αγώνα ΑΕΚ-Καβάλα στις 23 Νοεμβρίου 2009.


Στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Χ. Καραμανλής εκφράζει τις ευχαριστίες του ιδιαίτερα στους υπευθύνους του γηπέδου και της ΚΑΕ Μαρούσι, «οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μας συντονισμένα και αποτελεσματικά, προβλέποντας και υποδεικνύοντας μας ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να έλθει εις πέρας επιτυχώς από διοργανωτικής απόψεως ο αγώνας.» Και ο κ. Καραμανλής καταλήγει: «Να είσθε βέβαιοι ότι η ΑΕΚ αναλογιζόμενη την υποχρέωση της απέναντι στην απλόχερη φιλοξενία σας, θα σταθεί δίπλα σας ως συμπαραστάτης με όσες δυνάμεις διαθέτει σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή ανάγκη σας στο άμεσο ή απώτερο μέλλον.»


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Β. Οικονομίδης, ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη τονίζοντας ότι «η παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά για τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Καβάλα, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο κοντά είστε στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε».

Μετάβαση στο περιεχόμενο