Έργα του Δήμου Αμαρουσίου στο Ψαλίδι. Ξεκίνησε η διάνοιξη της οδού Εγνατίας

Print Friendly, PDF & Email

 
Γ. Πατούλης: «Ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ψαλιδίου»

download _.jpg file 406 KB
Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και του Εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής Ψαλιδίου ικανοποιεί η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, αυτό της διάνοιξης της οδού Εγνατίας.

Τα έργα οδοποιίας ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, και περιλαμβάνουν τη διάνοιξη – διαμόρφωση – ασφαλτόστρωση της Εγνατίας από την οδό Πέλικα μέχρι την Αιγαίου.

Για τη διάνοιξη της Εγνατίας, που εντάσσεται στα έργα των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν στην ευρύτερη περιοχή, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμισε:     
« Ο Δήμος Αμαρουσίου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για όλες τις γειτονιές της πόλης. Με τη διάνοιξη της Εγνατίας, γίνεται πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ψαλιδίου. Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα συμβάλλει στην βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην περιοχή.

Στόχος μας μέσα από το έργο αυτό αλλά και από μια σειρά ακόμη παρεμβάσεις που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε προγραμματίζονται, να αναβαθμίσουμε τη συνολική εικόνα του Ψαλιδίου και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων μιας γειτονιάς της πόλης μας  που είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη της από την προηγούμενη δημοτική αρχή.».

Μετάβαση στο περιεχόμενο