Έργα στις γειτονιές επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 123 KB|


|download file .jpg 175 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επιβλέπει τα έργα συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο έργων, Νώντα Γαρδέλη και από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Τα έργα οδοποιίας και υποδομής συνεχίζονται όχι μόνο στο Ψαλίδι και στον ʼγιο Θωμά, αλλά και σε άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 143 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επέβλεψε σήμερα την πορεία εκτέλεσης έργων οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στις γειτονιές του Αγίου Θωμά και του Ψαλιδίου.


Ο Γ.  Πατούλης, που συνοδευόταν από το δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο έργων,  Νώντα Γαρδέλη και από υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων, τα οποία εντάσσονται στο εγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.


Αυτή τη στιγμή, στην περιοχή του Αγίου Θωμά, πραγματοποιούνται έργα οδοποιίας (διανοίξεις – ασφαλτοστρώσεις) στις οδούς  Νεμέσεως και Μενελάου, ενώ στο Ψαλίδι είναι σε εξέλιξη παρόμοια έργα στις οδούς  Κυρίλλου, Χαράς, Εγνατίας και Χαλκιδικής.
Κατά την επίβλεψη των έργων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των δύο περιοχών και να τους διαβεβαιώσει πως τα έργα ανάπτυξης θα συνεχιστούν όχι μόνο στις γειτονιές τους, αλλά σε όλο το Μαρούσι.


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί προχωρούν με ταχείς ρυθμούς τα έργα υποδομής όχι μόνο στο Ψαλίδι και τον ʼγιο Θωμά, αλλά σε όλο το Μαρούσι. Η προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης μας και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είναι αυτονόητο πως δίνεται προτεραιότητα σε περιοχές που για πολλά χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους,  χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως παραβλέπουμε τις ανάγκες άλλων περιοχών. Στόχος μας είναι, σύντομα καμία γειτονιά του Αμαρουσίου να μην έχει ελλείψεις και προβλήματα ούτε στο οδικό δίκτυο, ούτε στα δίκτυα υποδομής» δήλωσε ο κ. Γ. Πατούλης.


Από την πλευρά τους οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα έργα αυτά που γίνονται «με καθυστέρηση πολλών ετών», αλλά και τη χαρά τους που «επιτέλους», όπως είπαν, «βλέπουν το Δήμαρχο της πόλης να δείχνει προσωπικά και έμπρακτα το ενδιαφέρον του».


Ο κ. Πατούλης παρακολουθεί διαρκώς από κοντά τα έργα που γίνονται σε όλη την πόλη. Όπως αυτά που γίνονται στη γειτονιά του Σωρού, όπου εκτελούνται έργα οδοποιίας,  στο Στούντιο Α που γίνονται έργα οδοποιίας και αποχέτευσης και στο Νέο Μαρούσι, όπου είναι σε εξέλιξη έργα αποχέτευσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο