Έργα που αλλάζουν και ομορφαίνουν το Μαρούσι. Παραδόθηκε η νέα πρότυπη παιδική χαρά στο Ψαλίδι

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Lamda Development κ. Γ. Παπαγεωργίου κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων της νέας πρότυπης παιδικής χαρά στο Ψαλίδι
|download file .jpg 163KB|


|download file .jpg 193KB|


|download file .jpg 193KB|


 


Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει και ομορφαίνει την πόλη παραδόθηκε από το Δήμο Αμαρουσίου στους κατοίκους της. Πρόκειται για τη νέα πρότυπη παιδική χαρά επί της οδού Α. Παπανδρέου, στο Ψαλίδι, μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και του Εμπορικού Κέντρου “The Mall”.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2009 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που «αυτός ο χώρος που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν σε εγκατάλειψη, σήμερα παραδίδεται στο Μαρουσιώτικο λαό, στους κατοίκους του Ψαλιδίου για να τον χαίρονται τα παιδιά τους αλλά και οι ίδιοι. Για να διαμορφωθεί αυτός ο χώρος χρειαζόταν και μεράκι, και οικονομικούς πόρους. Το μεράκι υπήρχε από εμάς, οι οικονομικοί πόροι ήρθαν μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και την Lamda Development.  Η σημερινή μέρα είναι μια απόδειξη ότι όταν υπάρχει διάθεση απ’ όλους, αυτό μόνο προς όφελος των δημοτών μπορεί να είναι.»
 Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Lamda Development κ. Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι η κατασκευή της παιδικής χαράς εντάσσεται στην στήριξη των προσπαθειών του Δήμου Αμαρουσίου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Η νέα παιδική χαρά βρίσκεται σε χώρο έκτασης 4,5 περίπου στεμμάτων. Η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στα όργανα της παιδικής χαράς καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας. Επίσης έχει διαμορφωθεί χώρος για υπαίθριες εκδηλώσεις.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Μαργακάκης, η Αντιδήμαρχος κα. Ρ. Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπ. Σταθούλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Ζήκος, Αθ. Βελής και Ν. Κάβαλος.
 


Μετάβαση στο περιεχόμενο