Έργα ανάπλασης και βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών

Print Friendly, PDF & Email

Έχοντας καταγράψει σε όλες τις γωνιές του Αμαρουσίου τις ανάγκες για αναβάθμιση και ενίσχυση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, όπου έχουν εντοπιστεί κενά, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν τις παρεμβάσεις με έργα στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών. Σε εξέλιξη βρίσκονται και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και εξωραϊσμού της εικόνας της συνοικίας.

Συγκεκριμένα, μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου δικτύου ηλεκτροφωτισμού με νέο δίκτυο υψηλής ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αντικατάστασης των πλακοστρώσεων εντός της συνοικίας στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης που έχουν προγραμματιστεί. Σε πρώτη φάση έχουν αλλαχθεί περισσότερες από χίλιες πλάκες, ενώ τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας.

Με την ευκαιρία των έργων στις Εργατικές Κατοικίες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Είμαστε κοντά στους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών, δεν τους ξεχνούμε παρά προσπερνώντας τους όποιους σκοπέλους, μεριμνούμε για τη βελτίωση της όψης, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της γειτονιάς τους. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δίοδο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

 

Σχετικά αρχείαΈργα ανάπλασης και βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο