Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Διασφαλίζουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, παραδίδουμε έναν οργανισμό που εγγυάται την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση του πολίτη»

Την ορκωμοσία ακόμα επτά νέων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ’ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας, περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής, οικονομικής διαχείρισης, δόμησης, διοίκησης και ανθρώπινου δυναμικού, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συνολικά από την αρχή του έτους, μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεκατρία άτομα έχουν αναλάβει υπηρεσία ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου.

Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους στον Δήμο Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης, έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοτικότητας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Με παρέμβασή μας τόσο ως Διοίκηση του Δήμου όσο και ως Προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε πετύχαμε με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στον Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008. Έστω και τώρα, δέκα χρόνια μετά, εντάσσεστε στο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου. Μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχτεί περισσότερα από 50 άτομα και συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008 με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Στη συνάντηση για την υποδοχή και ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων από τον Δήμαρχο, παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΕπτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1


Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_2


Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_3


Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_4


Επτά νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο