Επιτυχή έκβαση είχε η διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή αγωγού ομβρίων στη γειτονιά «Στούντιο Α»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αθ. Παναγόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στούντιο Α, Ι. Αναγνώστου, Γ. Φρατζέσκο, Β. Τριανταφυλλόπουλο και Β. Πέμμα, παρόντων των Αντιδημάρχων Δ. Σμυρνή και Β. Κόκκαλη.Η χρηματοδότηση του έργου εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και άμεσα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση


Στα υπό εξέλιξη σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στη γειτονιά «Στούντιο Α» αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με το Δ.Σ. του ομώνυμου Εξωραϊστικού Συλλόγου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων με τους συλλόγους της πόλης. 


Μετά τη σκληρή προσπάθεια και την ισχυρή διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής, ένα ακόμη σημαντικό έργο για την περιοχή, η κατασκευή αγωγού ομβρίων γίνεται πραγματικότητα.
Η ώριμη μελέτη που είχε κατατεθεί από το Δήμο Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της και στο προσεχές διάστημα θα υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του υπολοίπου της οδού Στουντίου που δεν έχει ασφαλτοστρωθεί, από την οδό Αλλιστράτης ως την οδό Χρύσανθου Τραπεζούντος.


Επίσης θα προχωρήσει η ασφαλτόστρωση του μικρού τμήματος της οδού Τυμφρηστού, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια στην περιοχή, παράλληλα με τον ηλεκτροφωτισμό του.


ʼμεσα επίσης θα αποπερατωθεί η πλατεία στη συμβολή των οδών Στουντίου και Ειρήνης, ενώ θα γίνει και καθαρισμός των πλατειών της περιοχής.


Την ικανοποίησή τους για την πρόοδο των έργων στην περιοχή εξέφρασαν ο Πρόεδρος κος Αθανάσιος Παναγόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στούντιο Α, προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, παράλληλα με τις θερμές ευχαριστίες τους για το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη γειτονιά τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις του υπογράμμισε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η προσπάθεια μας ευοδώθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την περιοχή Στούντιο Α, που η ολοκλήρωσή του μαζί με τα άλλα έργα υποδομών που έχομε υλοποιήσει αναβαθμίζουν την περιοχή. 
 Η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη γειτονιά για την εξυπηρέτηση της εργαζόμενης μητέρας, το ευρύ δίκτυο έργων οδοποιίας που συνεχίζονται να εκτελούνται με την κατασκευή και διαμόρφωση πεζοδρομίων για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, οι δεντροφυτεύσεις στις πλατείες για την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, είναι μερικά μόνο από τα έργα που δίνουν υπεραξία στη γειτονιά και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων
.                       


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουμε καταθέτοντας ώριμες μελέτες να διεκδικούμε, τη χρηματοδότηση από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους  των έργων που έχει ανάγκη κάθε γειτονιά της πόλη μας.». 
     
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος κος Βασίλης Κόκκαλης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Λίνα Μπαϊρακτάρη. Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η κα Ιωάννα Αναγνώστου, ο κος Γιάννης Φρατζέσκος, ο κος Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος και ο κος Βασίλης Πέμμας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο