Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αφήνουμε στην επόμενη Διοίκηση μία σημαντική παρακαταθήκη έτοιμων έργων που είτε εκτελούνται, είτε έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους στο αμέσως επόμενο διάστημα και για τα οποία έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους

 

Επιθεώρηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» σε ενταχθείσες περιοχές τα τελευταία χρόνια στο σχέδιο πόλης, και ειδικότερα, στο έργο που βρίσκεται αυτό το διάστημα σε εξέλιξη στο Νέο Μαρούσι, σε τμήμα της οδού Αρετής –Καλαμά, κάθετης στην οδό Μεσογείων. 

Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από την Προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευών και Επίβλεψης Έργων, Δρ. Αρχιτέκτων Μηχανικό κα Ναυσικά Χατζηδάκη και τον Εργοδηγό Δομικών Έργων ΤΕ, επιβλέποντα του έργου κ. Νικόλαο Μιχαηλίδη. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε:
«Μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μας στο Δήμο Αμαρουσίου     συνεχίζουμε σταθερά την εκτέλεση έργων που έχουν πλέον των δύο ετών προγραμματισθεί, μελετηθεί και δημοπρατηθεί (ως ορίζουν οι ισχύοντες κανονισμοί) και τα οποία με την ολοκλήρωσή τους θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αφήνουμε στην επόμενη Διοίκηση μία  σημαντική παρακαταθήκη έτοιμων έργων που είτε εκτελούνται, είτε έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους στο αμέσως επόμενο διάστημα και για τα οποία έχουμε εξασφαλίσει την χρηματοδότησή τους. »

 

Σχετικά αρχείαΕπιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι_1


Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι_2


Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι_3


Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο έργο «διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο