Επιταχύνονται οι ρυθμοί για την κατασκευή της πεζογέφυρας στην Δ. Γούναρη, επί της Λ. Κηφισίας. Οι δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής γίνονται πράξη.

Print Friendly, PDF & Email


Οι βάσεις της πεζογέφυρας τοποθετήθηκαν σήμερα από τη μια πλευρά της Δ.Γούναρη.
|download file .jpg 134Kb|


Ο κ. Πατούλης επέβλεψε την τοποθέτηση των βάσεων της πεζογέφυρας και μίλησε με κατοίκους της περιοχής, των οποίων το αίτημα ετών ικανοποιείται.
|download file .jpg 147Kb|


Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της 1ης πεζογέφυρας επί της Λ.Κηφισίας, στην οδό Γούναρη, η οποία θα συνδέει το Ανατολικό Μαρούσι με το Κέντρο της πόλης και θα διευκολύνει την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Σήμερα, 6 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, τοποθετήθηκαν οι βάσεις της γέφυρας στην μία πλευρά της Δ.Γούναρη, και εντός της εβδομάδας θα τοποθετηθούν οι βάσεις και στην άλλη πλευρά, με στόχο στις 13 Ιουλίου να έχει παραδοθεί η πεζογέφυρα προς χρήση των κατοίκων της πόλης μας.

Η πεζογέφυρα καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που υπάρχουν, ενώ είναι προσβάσιμη  στα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς διαθέτει ανελκυστήρα.

Η τοποθέτηση πεζογέφυρας ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, επί μία εικοσαετία, καθώς στην περιοχή έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ανάψει το πράσινο φως για την τοποθέτηση μιας ακόμη πεζογέφυρας στην οδό Αναβρύτων, μετά από προσπάθειες της Διοίκησης,  πάνω από δύο χρόνια και αφού ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες των δικαστικών ενεργειών από καταστηματάρχες της περιοχής.

Η Διοίκηση του Δήμου έχει ήδη εκπονήσει μελέτες για την κατασκευή άλλων τριών πεζογεφυρών, στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου, του «Υγεία» και του Κτήματος Συγγρού.

Τα έργα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος  τεχνικών έργων που εξελίσσονται στην πόλη, τα οποία βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων.


Μετάβαση στο περιεχόμενο