Επιστροφή για μικρούς και μεγάλους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε εξέλιξη οι εγγραφές για κολύμβηση, από 28/9 οι εγγραφές στα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα, από 21/9 στη διάθεση του κοινού το δημοτικό γυμναστήριο

Έτοιμοι να υποδεχτούν και φέτος τους αθλούμενους κάθε ηλικίας είναι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Αμαρουσίου. Οι εγγραφές για τα προγράμματα κολύμβησης βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εγγραφές για τα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ από τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι στη διάθεση του κοινού και πάλι το δημοτικό γυμναστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 4 μ.μ. έως 8 μ.μ. να απευθύνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα, Μαρούσι).

Από 28 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινούν στις κατά τόπους αθλητικές εγκαταστάσεις οι εγγραφές για τα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα:

 

Αναλυτικό πρόγραμμα εγγραφών θα υπάρξει σύντομα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
 

Κοντά στους κατοίκους της πόλης θα βρίσκεται και πάλι από 21 Σεπτεμβρίου 2015 και το δημοτικό γυμναστήριο (Κονίτσης 16, τηλ. 2106125444). Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα πρωινά από 10 π.μ. έως 12 μ.μ., και από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. τα απογεύματα.

Για την εγγραφή για δημότες – κατοίκους Αμαρουσίου απαιτούνται:
 

  • βεβαίωσης Υγείας από παιδίατρο (για παιδιά), από παθολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό (για ενήλικες). Επιπλέον απαιτείται βεβαίωση από δερματολόγο για τα προγράμματα κολύμβησης.
  • 2 φωτογραφίες,
  • επίδειξη Artemis card ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ από όπου να αποδεικνύεται η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.

Οι μη δημότες – κάτοικοι εξαιρούνται της προσκόμισης αποδεικτικού μονίμου κατοικίας.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 210 6107650-1.

Όλα τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου 2015.

 

Σχετικά αρχείαΕπιστροφή για μικρούς και μεγάλους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αμαρουσίου_1


Επιστροφή για μικρούς και μεγάλους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αμαρουσίου_2


Επιστροφή για μικρούς και μεγάλους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο