Επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Print Friendly, PDF & Email

Επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθούν οι νομοθετικές εκκρεμότητες για τις σχολικές καθαρίστριες και τον προϋπολογισμό των  υπερχρεωμένων Δήμων

Την επιτακτική ανάγκη άμεσης ρύθμισης των προβλημάτων που παραμένουν  ανοιχτά σχετικά με τις συμβάσεις των καθαριστριών των σχολικών μονάδων και τους προϋπολογισμούς των υπερχρεωμένων Δήμων, επισημαίνει στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ν. Βούτση, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι θα πρέπει να υπάρξει τάχιστα επίλυση της εκκρεμότητας σχετικά με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων, δεδομένου ότι αρχίζει πολύ σύντομα το σχολικό έτος.

«Εκτιμούμε ότι το σχέδιο της σχετικής διάταξης που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που έχετε καταθέσει στη Βουλή καλύπτει τη σχετική εκκρεμότητα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Στην ίδια επιστολή διατυπώνει το αίτημα, το υπουργείο να εισηγηθεί την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ελάχιστοι υπερχρεωμένοι Δήμοι που δεν μπορούν, λόγω των σχετικών νομικών κωλυμάτων, να συντάξουν και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό τους του έτους 2016

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο