Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τις βλάβες σε φωτεινούς σηματοδότες στη Λεωφόρο Κηφισίας

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες πλήθους συμπολιτών μας για την πλημμελή λειτουργία το τελευταίο 48ωρο των φωτεινών σηματοδοτών που βρίσκονται στις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Κηφισίας με τις οδούς Παπαφλέσσα και Παραδείσου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απέστειλε επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 


Στην επιστολή, ο κ. Πατούλης καλεί τους φορείς του υπουργείου, στου οποίου την αποκλειστική αρμοδιότητα εμπίπτει η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών, να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της ομαλής οδικής κυκλοφορίας.


Η επιστολή έχει ως εξής:Προς
– Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Διεύθυνση Σηματοδοσίας
– Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Διεύθυνση Δ.Κ.Ε.Σ.Ο.
– Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Γ.Γ.Δ.Ε.Δ.Μ.Ε.Ο
– Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής/ ΤΣΕΟΔΘΕΜΑ: Βλάβη σε φωτεινό σηματοδότη στην περιοχή του Αμαρουσίου.Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,


Το τελευταίο 48ωρο ο Δήμος Αμαρουσίου έχει γίνει αποδέκτης πλήθους διαμαρτυριών από αγανακτισμένους συμπολίτες μας για την πλημμελή λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών που βρίσκονται στις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Κηφισίας με τις οδούς Παπαφλέσσα και Παραδείσου.


Παρά, μάλιστα, τις επανειλημμένες κρούσεις μας προς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας που έχουν αρμοδιότητα επί των φωτεινών σηματοδοτών, με στόχο την επίλυση του κυκλοφοριακού χάους που δημιουργείται, μέχρι στιγμής καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί.


Δεδομένου ότι η συνέχιση της παρούσας κατάστασης εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και καθώς η μελέτη εγκατάστασης των σηματοδοτών, η συντήρηση και η λειτουργία τους εμπίπτει αποκλειστικά στη δική σας αρμοδιότητα, σας ζητούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της οδικής κυκλοφορίας.


Αναμένουμε δε το συντομότερο δυνατόν την απάντησή σας, ώστε να ενημερώσουμε κατάλληλα και τους συμπολίτες μας που χωρίς να ευθύνονται, ταλαιπωρούνται καθημερινά.Με εκτίμηση,Γιώργος Ε. Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο