Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή

Print Friendly, PDF & Email

Οι πολίτες του Αμαρουσίου θέλουν να πληροφορηθούν επιτέλους το αποτέλεσμα των ερευνών των αρμόδιων Αρχών, για τις πράξεις όσων κατέστησαν το Δήμο Αμαρουσίου τον πιο χρεωμένο Δήμο της χώρας.


Επιστολή προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή απέστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Στην επιστολή αυτή ζητά να ενημερωθεί, για λογαριασμό των κατοίκων του Αμαρουσίου, για το αποτέλεσμα των ερευνών από την αρμόδια αρχή των πράξεων όσων είχαν την ευθύνη Διοίκησης των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αμαρουσίου, το χρονικό διάστημα πριν την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής Δημοτικής Αρχής.


Ενέργειες και πράξεις που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστεί ο Δήμος Αμαρουσίου ως ο πλέον υπερχρεωμένος Δήμος της χώρας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την ανάληψη των καθηκόντων του, προχώρησε με δική του πρωτοβουλία στη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου όλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων, για τις χρήσεις των ετών 2003 έως 2006.


Οι ειδικές εκθέσεις ελέγχων, τους οποίους διενέργησαν Ορκωτοί Λογιστές διαβιβάσθηκαν στις αρχές Ιουνίου 2009 στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να ενεργήσει ανάλογα.


Από τότε, όπως επισημαίνεται και στην επιστολή, έχει παρέλθει ιδιαίτερα ικανό χρονικό διάστημα, χωρίς όμως ο Δήμος και οι πολίτες της πόλης να έχουν οποιαδήποτε ενημέρωση για το αποτέλεσμα του ελέγχου.


Γι αυτό ζητά από τον Γ. Επιθεωρητή να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το αποτέλεσμα των ελέγχων που διεξήγαγαν οι αρμόδιες αρχές.


Επισυνάπτεται η επιστολή

Μετάβαση στο περιεχόμενο