Επιστολή προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστό

Print Friendly, PDF & Email

Πρόταση για κοινή συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ

Την κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ για την αναζήτηση λύσεων σε επείγοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για τη σφυρηλάτηση της ενότητας μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης,  προτείνει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κωνσταντίνο Αγοραστό.

«Προτείνω, τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην επιστολή του, τη σύγκληση  των Διοικητικών μας Συμβουλίων σε κοινή συνεδρίαση προκειμένου να συζητήσουμε επείγοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, να αναζητήσουμε λύσεις και να συνθέσουμε τυχόν αντιθέσεις για το καλό της Αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζω ότι πέραν των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές σε πολλές περιοχές της χώρας, για τις οποίες πρέπει να δρομολογήσουμε λύσεις, παραμένουν σε εκκρεμότητα θέματα όπως το νέο ΕΣΠΑ, το Επισιτιστικό Πρόγραμμα για την Καταπολέμηση της Φτώχειας κ.α., που απαιτούν συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης.

Γνωρίζοντας τη θέση σου για την ανάγκη σφυρηλάτησης της ενότητας μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, σε παρακαλώ, να ορίσεις τη συνάντηση αυτή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο