Επιστολή Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, προς Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου, για ζητήματα ευθύνης της Περιφέρειας στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Μια σειρά από ζητήματα, τα οποία αποτελούν ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, και για τα οποία ζητά άμεσα να προωθήσει λύσεις επιδεικνύοντας στην πράξη σεβασμό στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, ζητά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, με επιστολή του προς την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Με δεδομένο το έλλειμμα συνεργασίας με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργο Καραμέρο, όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ζητά από την Περιφερειάρχη να μεριμνήσει άμεσα ώστε να:

– εγκριθούν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου για την εκτέλεση του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολυδρόσου» που νομικά αβάσιμα και αναιτιολόγητα αποσύρθηκε από τη 13η Συνεδρίαση με ευθύνη του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου.

– να ενταχθεί σε εργολαβία η αντιστήριξη των πρανών των ρεμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

– να καθαριστούν τα διαζώματα επί της λεωφόρου Κηφισίας, που εμφανίζουν απαράδεκτη εικόνα και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τη δημόσια Υγεία.

– να ανατεθεί σε εργολαβία το κλάδεμα των δέντρων στις νησίδες, που, επίσης, εντάσσεται στις υποχρεώσεις της Περιφέρειας

 

Σχετικά αρχείαΦωτογραφία 1


Φωτογραφία2

Μετάβαση στο περιεχόμενο