Επίσκεψη του Προέδρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη Ν. Σαμαρά, τη Γ.Γ. Ν. Ιγγλέση και τους συνεργάτες του Θ. Τόλια και Π. Τσιτσιμπάση.Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη κο Νικόλαο Α. Σαμαρά, είχε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του υπεύθυνου του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων κου Θεοδώση Τόλια και του υπεύθυνου του Γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης κου Παντελή Τσιτσιμπάση.


Τον κο Σαμαρά συνόδευσε κατά την επίσκεψή του στον κο Πατούλη, η Γενική Γραμματέας του Διεθνούς Ινστιτούτου κα Νάντια Ιγγλέση.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ετέθη εκ’ μέρους των εκπροσώπων του Δ.Σ. του Διεθνούς Ινστιτούτου το αίτημα να θέσει ο Δήμος Αμαρουσίου υπό την αιγίδα του την επικείμενη ημερίδα που προγραμματίζεται στο Μαρούσι με θέμα:« Μηχανισμοί Μεγιστοποίησης Ποιότητας και Επιχειρηματική Εξωστρέφεια».
Στην ημερίδα -όπως ανέφερε- ο κος Σαμαράς, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα, ο οποίος μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στην ανάπτυξη κοινών επιχειρηματικών συνεργειών με μεγάλους οίκους του Βιετνάμ, ταυτόσημου προσανατολισμού και στην Ίδρυση του Ελληνο- Βιετναμικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου.
Στην εκδήλωση- πρόσθεσε- θα είναι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι του  ελληνικού επιχειρείν και το Μαρούσι επελέγει για τη διοργάνωση, ως κέντρο οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στην Αττική.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης τάχθηκε θετικά στην πρόταση του Προέδρου κο Σαμαρά να τεθεί η διοργάνωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και συζητήθηκε σε επόμενες συναντήσεις να εξετασθούν τα επιμέρους θέματα της ημερίδας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο