Επίσκεψη του Δημάρχου Γ.Πατούλη στις νοσοκομειακές μονάδες που εδρεύουν στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος, χαιρετά το νοσηλευτικό προσωπικό του «Μητέρα».
|download file .jpg 85Kb|


Στο «Υγεία» ο κ.Πατούλης ανταλλάσσει χειραψία με διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου.
|download file .jpg 109Kb|


Με διευθυντικά στελέχη του Ιατρικού Αθηνών συναντήθηκε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 117Kb|


Επίσκεψη στις νοσοκομειακές μονάδες που βρίσκονται στο Μαρούσι, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.

Ο κ.Δήμαρχος επισκέφθηκε το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ, το Μαιευτήριο Μητέρα και το Ιατρικό Αθηνών, όπου συναντήθηκε με ιατρούς, εργαζόμενους και υπαλλήλους των νοσοκομειακών μονάδων.

Τον κ.Πατούλης υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του «ΜΗΤΕΡΑ» κ.Κ.Σταύρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Α.Κομνηνός, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του. Ο κ.Πατούλης με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δ.Σ. του «ΜΗΤΕΡΑ» και του «ΥΓΕΙΑ», τους συναδέλφους του γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, για την ανταπόκριση και την αθόρυβη προσφορά τους στους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο τη συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Αμαρουσίου.

Κατά την επίσκεψη του στο Ιατρικό Αθηνών, ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ομίλου Γ.Αποστολόπουλο και διευθυντικά στελέχη του Ομίλου, ενώ συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος Αμαρουσίου προς όφελος των κατοίκων, και συμφωνήθηκε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο