Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο αμαξοστάσιο του Δήμου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Β. Κόκκαλη, το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Α.Ε. Δ. Καρλαύτη και το Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη.


 


Εντολή για επίσπευση των εργασιών αναβάθμισης του χώρου και περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων


Το χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Αμαρουσίου, όπου φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις των εξωτερικών συνεργείων, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, Σκοπός της επίσκεψης ήταν καταρχήν να ενημερωθεί απευθείας από τους εργαζόμενους στο χώρο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται, καθώς και για τις εργασίες αναβάθμισης του χώρου που πρόκειται άμεσα να εκτελεστούν, προκειμένου να βελτιωθούν περαιτέρω οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους εργασίας και να εκφράσει την ικανοποίησή του για την κατάσταση των περισσοτέρων από αυτούς. Σε κάθε όμως περίπτωση κρίθηκε επιβεβλημένο να προχωρήσουν άμεσα μια σειρά από εργασίες που είχαν ήδη προγραμματιστεί, γιατί υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης.

Στην επίσκεψή του στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου το Δήμαρχο συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Δ. Καρλαύτης και ο Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκης.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο χώρο, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι « η Διοίκηση δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμους σύμμαχους της στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Γι αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να δημιουργήσουμε  τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε να εργάζονται σε χώρους ασφαλείς , λειτουργικούς και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής. Η σημερινή κατάσταση όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων είναι μεν ικανοποιητική, υπό την μέριμνα του τεχνικού ασφαλείας και του ιατρού εργασίας που στελεχώνεται ο Δήμος μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αρκετό. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιώνουμε ακόμη περαιτέρω τους χώρους εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αποδίδουν το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. »


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο