Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμαρουσίου από τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου διαβάζουν στον κ.Πατούλη την επιστολή με την οποία του ζητούν τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια να ενισχυθεί η οικολογική συνείδηση των πολιτών και να γίνουν πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις στην πόλη με τη χρήση του ποδηλάτου.
|download file .jpg 112Kb|


Η αντιπροσωπία των μαθητών με τις καθηγήτριες και τον κ.Δήμαρχο.
|download file .jpg 130Kb|


Αντιπροσωπία από μαθητές και μαθήτριες της 2ης τάξης του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης.

Σκοπός της επίσκεψης των μαθητών ήταν να ζητήσουν την συμπαράστασή του κ.Δημάρχου στην προσπάθεια να γίνουν πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών, με τη χρήση όλο και περισσότερο του ποδηλάτου.

Οι μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας της 2ας Γυμνασίου, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια οικιακής οικονομίας κ.Β.Παντελή και την Διευθύντρια του Σχολείου, Δημοτική Σύμβουλο κ.Ελ.Λέκκα, διάβασαν στον κ.Πατούλη επιστολή στην οποία αφού τόνισαν την ευαισθησία του Δημάρχου σε θέματα οικολογίας, στάθηκαν στην έλλειψη ενημέρωσης αλλά και την συμπεριφορά των οδηγών απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν ως μέσον μεταφοράς το ποδήλατο. Επεσήμαναν δε την αναγκαιότητα δημιουργίας ποδηλατοδρόμου στην πόλη μας, ώστε να ενισχυθεί και η οικολογική συνείδηση των κατοίκων.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τον αγώνα της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, ενώ πρότειναν στον κ.Πατούλη να γίνει διαγωνισμός ζωγραφικής στα σχολεία του Αμαρουσίου με θέμα το ποδήλατο, και το θέμα που θα πάρει το 1ο βραβείο, να τοποθετηθεί στο Δημαρχείο.

Παράλληλα, οι μαθητές ευχήθηκαν επ’ ευκαιρία στον κ.Πατούλη για την ονομαστική του εορτή και του έκαναν δώρο ένα καλάθι με λουλούδια, ενώ η οι καθηγήτριες ένα ποδήλατο σε μινιατούρα και ένα βιβλίο για το ποδήλατο.

Ο κ.Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τις καθηγήτριες για την ωραία αυτή πρωτοβουλία τους, τόνισε τις προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου για την αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν στα όρια της πόλης και συμφώνησε στην διοργάνωση  του διαγωνισμού ζωγραφικής που πρότειναν οι μαθητές.


Μετάβαση στο περιεχόμενο