Επίσκεψη στην εμπορική αγορά του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εμπόρους και καταστηματάρχες της γειτονιάς του Πολυδρόσου κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. 


 


«Είμαστε κοντά στον εμπορικό κόσμο, ακούμε τα προβλήματά του και με την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων υποστηρίζουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά του»   


Επίσκεψη στην εμπορική αγορά του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος  και να εξετασθούν από κοινού οι προτάσεις για την τόνωση της εμπορικής αγοράς, οι οποίες είχαν τεθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας καταστηματαρχών στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παραχώρηση κάποιων χώρων στάθμευσης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις αγορές τους, καθώς και η ανάληψη δράσεων εμπορικού χαρακτήρα σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης.


Στην εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη με εμπόρους και καταστηματάρχες της περιοχής, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας κου Νικόλαου Πέππα και του Υπεύθυνου της Κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας κου Γεώργιου Ζήκου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης επανέλαβε την πρόθεσή του να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την υλοποίηση των παρεμβάσεων που θα οδηγήσουν στη στήριξη και την αναβάθμιση της αγοράς του Πολυδρόσου.


«Είμαστε κοντά στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και ειδικότερα της γειτονιάς του Πολυδρόσου, ακούμε τα προβλήματά του, ώστε σε συνεργασία και μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά τους για την τόνωση της τοπικής αγοράς και την διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού. Εξάλλου, σύντομα θα υλοποιήσουμε το σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης στη γειτονιά του Πολυδρόσου με διαδρομή πεζών και ποδηλάτων που θα αναβαθμίσει και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην περιοχή» υπογράμμισε ο κος Πατούλης μετά το πέρας της συνάντησης». 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο