Επίσκεψη στην 59η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Δήμαρχο Κηφισιάς Ν. Χιωτάκη, και τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, ανάμεσα στους ακροατές.


Επίσκεψη στην 59η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς όπου συμμετέχει και φέτος με το δικό του περίπτερο ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, και δημοτικούς συμβούλους του Αμαρουσίου.


Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο όπου φιλοξενείται η έκθεση ο κ. Πατούλης, περιηγήθηκε στο περίπτερο του Σ.Π.Α.Π, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δράσεις του Συνδέσμου και θέματα πυροπροστασίας, αλλά και στο περίπτερο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς.


Το Δήμαρχο συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, ο αρμόδιος για θέματα Σ.Π.Α.Π δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαΐου 2013 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, και το Σαββατοκύριακο, από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο