Έπεσε η αυλαία του μουσικού φθινοπώρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με τη βράβευση από το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, των συντελεστών της τελευταίας μουσικής βραδιάς

Print Friendly, PDF & EmailΟ ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης, επί σκηνής.
|download file .jpg 101KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ βραβεύει τον ηθοποιό και τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη, για την έξοχη ερμηνεία του.
|download file .jpg 57KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ συγχαίρει τους συντελεστές της μουσικής παράστασης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του πολυχώρου Maroussi Plaza.
|download file .jpg 79KB|


Τους συντελεστές της μουσικής παράστασης ‘Ωραίες μουσικές… χωρίς περιορισμούς’ βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το τέλος της μουσικής βραδιάς που έριξε και την αυλαία του μουσικού φθινοπώρου που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο αμφιθέατρο του πολυχώρου Maroussi Plaza.


Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης, μαζί με την Έλενα Χριστοδούλου και τη Χριστίνα Παντελή, παρέσυραν το κοινό με τις ερμηνείες και τις μελωδίες τους. Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με πλούσια ηχοχρώματα, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Πλέσσας συναντήθηκαν με τον Κραουνάκη, και τον Μικρούτσικο, η Ρεμπούτσικα με τον Γιαννίδη, και ο A. Piazzolla με τους K. Weill, Nino Rota, I. Berlin, A. Cabral, H.M. Andr?s και έσμιξαν αρμονικά σε ένα μουσικό κολάζ.


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του μουσικού φθινοπώρου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, βράβευσε τους συντελεστές της μουσικής παράστασης για το ταλέντο και την υπέροχη ερμηνεία τους. ‘Ευχαριστούμε όλους όσοι, καλλιτέχνες και διοργανωτές, συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη μουσική γιορτή που για τέσσερις μέρες φιλοξενήθηκε σε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο. Παρά τη δύσκολη χρονική αλλά και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, δεν θα πάψουμε στην πόλη μας να παράγουμε πολιτισμό, δεν θα πάψουμε να προάγουμε τον πολιτισμό. Δεν θα πάψουμε να προσφέρουμε σε όλους τους κατοίκους του Αμαρουσίου αλλά και τους φίλους της τέχνης τη δυνατότητα δωρεάν να απολαμβάνουν αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις‘.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τετραήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουσικό Φθινόπωρο» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να κοστίσουν ούτε ένα ευρώ στους δημότες, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας που αναπτύσσει στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης το Δημοτικό Ωδείο και της δωρεάν παραχώρησης του αμφιθεάτρου από το πολυχώρο Maroussi Plaza για την διοργάνωση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου.


Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο