Επαφές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον Δήμαρχο Πάτμου Γρ. Στόικο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Δήμαρχο Πάτμου Γρ. Στόικο, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Τον Δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόικο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον οποίον συζήτησαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Δημάρχου Πάτμου κ. Στόικου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, μετέφερε τη συμπαράστασή του προς τους κατοίκους της Πάτμου εκφράζοντας την πρόθεση για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο Δήμους και στην ανάπτυξη δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου από κοινού με το νησί της Δωδεκανήσου.


Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν, επίσης, σε θέματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενόψει και των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη των νέων προεδρείων στις Περιφερειακές Ενώσεις και στην Κεντρική Ένωση Δήμων της χώρας, όπως και στο συνέδριο για την Υγεία που διοργανώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου 2014 στη Ρόδο.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο