Ενθουσίασε τους θεατές η υπέροχη συναυλία που έδωσε η Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από  γονείς και φίλους της μουσικής, η Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου έδωσε μία υπέροχη συναυλία, με έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοϊζου και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών.

Την μουσική εκδήλωση των παιδιών χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια τους, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν  ένα σπουδαίο χορωδιακό σχήμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους  κ. Θωμά Κοντογιώργη.

Επίσης ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που στόχος της Παιδικής Χορωδίας είναι να αποτελέσει ένα ενεργό πολιτιστικό φορέα στην πόλη, που θα συμμετάσχει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και διαβεβαίωσε τα μέλη της ότι έχουν την αμέριστη υποστήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου στις συναυλιακές δραστηριότητές τους.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Δημ.Σχολείου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Δημ.Σχολείου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Δημ.Σχολείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο