Ενθουσίασε τους θεατές η ξεχωριστή συναυλία της Βασιλικής Καρακώστα και της παρέας της «Οι Δαίμονες των Εγχόρδων»

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη συναυλία με την Βασιλική Καρακώστα και τους «Δαίμονες των Εγχόρδων», ερμηνεύοντας «Τα Επικίνδυνα».Στιγμιότυπο από την εμφάνιση του νέου συγκρότηματος “Melios balkana” στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με την ερμηνεύτρια Β. Καρακώστα.


Ένα πρωτότυπο συνδυασμό σε ήχους και μελωδίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκατοντάδες θεατές που παραβρέθηκαν στη συναυλία της Βασιλικής Καρακώστα, που μαζί με την παρέα της «Δαίμονες των Εγχόρδων» ερμήνευσαν τα καινούργια τραγούδια τους «Τα Επικίνδυνα», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, στο Αμαλίειο Θέατρο.


Η καθηλωτική φωνή της Βασιλικής συνοδευμένη αποκλειστικά και μοναδικά από το δυνατό ήχο των χορδών – το τσέλο και το βιολί του Κωνσταντίνου και της Λύδιας Μπουντούνη δημιούργησαν έναν πρωτόγονο φρέσκο ήχο, ξεχωριστό στη σύγχρονη μουσική σκηνή.
Το δικό του μουσικό στίγμα στη συναυλία έδωσε το δεκαμελές νέο συγκρότημα “Melios balkana”, που έχει ξεχωρίσει ακολουθώντας ένα διαφορετικό δρόμο από την πεπατημένη.


Τον ενθουσιασμό του κοινού για το ξεχωριστό «πάντρεμα» της μελωδίας και των εγχόρδων μοιράστηκε μαζί τους, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας που συνεχάρη θερμά τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές της μουσικής παράστασης.


Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου είναι προσιτές σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας,μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες τάξεις. Παράλληλα χάρη στις συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος, το κόστος της διοργάνωσης είναι μηδενικό για τους δημότες και κατοίκους της πόλης.


Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Δήμο Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 με το κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης «Αγαμέμνων» του Αισχύλου με την Κ. Καραμπέτη σε σκηνοθεσία . Κοντούρη.


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο