Ενθουσίασε τους θεατές η συναυλία με τα «Μουσικά Σύνολα» μοντέρνας μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, με guest της βραδιάς τον Γιώργο Καραδήμο

Print Friendly, PDF & EmailΤα παιδιά που συμμετέχουν στα «Μουσικά Σύνολα» μοντέρνας μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου – Παλαμίδη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα, τον τέως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Καλογρίδη, την Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου – Παλαμίδη και την συνεργάτη του Ωδείου, καθηγήτρια πιάνου Ελ. Χοζού.     Στιγμιότυπο από την φιλική συμμετοχή του καταξιωμένου συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή του ελαφρού τραγουδιού Γιώργου Καραδήμου στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.


 


Καθήλωσαν τους θεατές τα «Μουσικά Σύνολα» μοντέρνας μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην πρώτη τους συναυλία, με guest της βραδιάς τον καταξιωμένο στον καλλιτεχνικό χώρο συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή του ελαφρού τραγουδιού Γιώργο Καραδήμο.


Παίρνοντας μουσική παιδεία με τον καθηγητή Μάριο Μούρμουρα, που είχε και την ευθύνη για την προετοιμασία της μουσικής παράστασης,τα παιδιά που συμμετέχουν στα «Μουσικά Σύνολα» ερμήνευσαν τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ροκ ρεπερτόριο, ενθουσιάζοντας τους θεατές που με το θερμό χειροκρότημα τους επιβράβευσαν την προσπάθεια τους και την άψογη εκτέλεση των τραγουδιών. 


Την συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήρια του στους σπουδαστές,στον καθηγητή τους, καθώς και στη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που είχε τη γενική επιμέλεια κα Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και στη συνεργάτη του Δημοτικού Ωδείου, Καθηγήτρια Πιάνου κα Ελένη Χοζού. Τους συντελεστές της μουσικής παράστασης συνεχάρη επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας.


Το εγκάρδιο χειροκρότημα των θεατών απέσπασε και ο καταξιωμένος τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος, ερμηνεύοντας τα τραγούδια: «Με πνίγει τούτη η σιωπή», «Σε θέλω», και «69».     


Στο πρόγραμμά τους τα «Μουσικά Σύνολα» μεταξύ άλλων ερμήνευσαν τραγούδια του Αλκίνοου Ιωάννίδη, του Νίκου Πορτοκάλογλου, των Onirama, των Μπλε της Adele, της Amy Winehouse μέχρι και του Jonn Lennon. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο