Ενθουσίασε τους λάτρεις του hip hop, η μοναδική μουσική συνάντηση Razastar, Αρτέμης και Ρυθμοί Μεγάλοι, Τάφ Λάθος, Dj Micro και Wrongface στο Αμαλίειο Θέατρο

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη συναυλία «Μαρούσι Hip Hop Festival στο Αμαλίειο Θέατρο.


Για πρώτη φορά οι  Razastar, ο Αρτέμης και οι Ρυθμοί Μεγάλοι, καθώς και ο Τάφ Λάθος με τον Dj Micro και οι Wrongface βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του Αμαλίειου Θεάτρου και ερμηνεύοντας ζωντανά κομμάτια από όλη τη δισκογραφική τους πορεία αποθεώθηκαν από τους φίλους του Hip Hop.


Το  Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Οι Φόνισσες του Παπαδιαμάντη».


 Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.


Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876


Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.


Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας


Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.


Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: http://www.festivalamarousiou.gr/, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou

Μετάβαση στο περιεχόμενο