Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του Σχολικού Συγκροτήματος Mounds View High School Band των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Print Friendly, PDF & Email

Μία μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του Σχολικού Συγκροτήματος Mounds View High School Band από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, στην αίθουσα ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτήριων Δούκα.

Η 60μελής Ορχήστρα, που αποτελείται από Αμερικανούς μαθητές Λυκείου συνοδεία πνευστών και κρουστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του Phillip Richardson απέσπασε με τη ερμηνεία της το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την αποστολή του σχολικού συγκροτήματος καλωσόρισε και προσφώνησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.
« Καλωσορίζουμε την ορχήστρα πνευστών του Mounds View High School Band  σε μία συναυλία αφιερωμένη σε όλους εσάς τους παρευρισκόμενους.. Μεταφέρω το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είναι πάντα θετικός σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό μας μέσα από τη μουσική. Ευχαριστούμε θερμά την ορχήστρα πνευστών για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Χαλιώτη.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κ. Αντώνης Ψύρης καλωσορίζοντας τον διευθυντή και την 60μελή Ορχήστρα, υπογράμμισε ότι « η εκδήλωση εντάσσεται σ’ ένα στενό πλαίσιο αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του σχολείου και του Δήμου Αμαρουσίου, με γνώμονα, το σχολείο να είναι ανοικτό στην τοπική κοινωνία, μέσα από δράσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Οι μαθήτριες της 3ης Γυμνασίου των Εκπαιδευτήριων Δούκα Κατερίνα Βουτσά και Κατερίνα Ψύρη υποδέχτηκαν τα μέλη της Ορχήστρας εκ μέρους του σχολείου, ενώ ακολούθως προβλήθηκε το τραγούδι κατά της σχολικής βίας “Mr Bully”δημιουργία των μαθητών του σχολείου. 

Η Ορχήστρα μεταξύ άλλων ερμήνευσε τραγούδια του κλασικού αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και τζαζ μουσική, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

 

Σχετικά αρχείαΕνθουσίασε το κοινό η συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του Σχολικού Συγκροτήματος Mounds View High School Band των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα_1


Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του Σχολικού Συγκροτήματος Mounds View High School Band των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα_2


Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία της Εφηβικής Ορχήστρας του Σχολικού Συγκροτήματος Mounds View High School Band των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο