Ενθουσίασε το κοινό η παρουσίαση του Τμήματος Υποκριτικής στο Φακό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την εξαιρετική υποκριτική τους τέχνη που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους επαγγελματίες του είδους παρουσίασαν οι σπουδαστές του Τμήματος Υποκριτικής στο Φακό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος».   

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και πλήθους κοινού που είχε κατακλύσει το θερινό κινηματογράφο, οι σπουδαστές παρουσίασαν τις σκηνές πάνω στις οποίες εργάστηκαν όλη τη χρονιά, τις οποίες  γύρισε και μόνταρε ο  δάσκαλος τους κ. Στέφανος Κακαβούλης.

Οι σκηνές αφορούσαν το θέατρο του παραλόγου από έργα διεθνούς φήμης συγγραφέων, του Έντουαρντ  Άλμπυ, του Ευγένιου Ιονέσκου, του Χάρολντ Πίντερ που διαπραγματεύονται την έλλειψη επικοινωνίας, το αδιέξοδο των σχέσεων, την κατάχρηση εξουσίας. 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης μίλησε με επαινετικά λόγια  για τους σπουδαστές και  το δάσκαλο τους κο Κακαβούλη, υπογραμμίζοντας ότι «είναι τιμή για το Δήμο μας να έχει ένα καλλιτέχνη που δραστηριοποιείται σε τόσους τομείς. Σήμερα φάνηκε το έργο υψηλού επιπέδου που υλοποιείται  στο μοντάζ, στη σκηνοθεσία και στο γύρισμα των σκηνών.»   
Σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει σε κανένα άλλο Δήμο αντίστοιχο τμήμα υποκριτικής στο φακό», εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με την έναρξη λειτουργίας του τμήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Κακαβούλης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαο Πέππα  για το βήμα καλλιτεχνικής δημιουργίας που έδωσαν στους σπουδαστές και χαρακτήρισε για τον ίδιο τη φετινή χρονιά επετειακή, καθώς το τμήμα συμπλήρωσε 5 χρόνια δημιουργικής παρουσίας. 

Στη  παρουσίαση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης,  Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας.

Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού λειτουργεί επίσης Τμήμα Δημιουργικής Γραφής, με δάσκαλο τον κ Στέφανο Κακαβούλη.

 

Σχετικά αρχείαΕνθουσίασε το κοινό η παρουσίαση του Τμήματος Υποκριτικής στο Φακό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου_1


Ενθουσίασε το κοινό η παρουσίαση του Τμήματος Υποκριτικής στο Φακό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου_2


Ενθουσίασε το κοινό η παρουσίαση του Τμήματος Υποκριτικής στο Φακό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο