Ενθουσίασε η παράσταση των τμημάτων Ευρωπαϊκών & κοινωνικών χορών του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, παρακολουθούν την παράσταση των τμημάτων Ευρωπαϊκών & Κοινωνικών χορών, στο κατάμεστο Θέατρο του Αμαλίειου.
|download file .jpg 119Kb|


Οι μαθητές των τμημάτων χορού παρουσίασαν μια μουσικοχορευτική παράσταση που ενθουσίασε το κοινό.
|download file .jpg 79Kb|


Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Αμαλίειου, τα μέλη των τμημάτων Ευρωπαϊκών & Κοινωνικών χορών παιδιών και ενηλίκων, παρουσίασαν το Σάββατο 19 Ιουνίου μια μουσικοχορευτική παράσταση, σε κείμενα της δασκάλας χορού κ.Μ.Θεοδωράτου και με τη συμμετοχή των μαθητών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης Φ.Μαλάμου και Σ.Κρητικού, που ενθουσίασε τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Σε ρυθμούς λάτιν, σάλσα, οριεντάλ. Φλαμένκο και χιπ χοπ, τα μέλη των τμημάτων έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που πέρασε, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, συνεχάρη τόσο τους καθηγητές που δίδαξαν όλη τη χρονιά τους 380 μαθητές των τμημάτων χορού, όσο και τους μαθητές των τμημάτων για την παράσταση που παρουσίασαν. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ο Δήμος μας παράγει Πολιτισμό. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν οι καθηγητές χορού του Κέντρου Τέχνης, αλλά και τα μέλη των τμημάτων, που κάθε χρόνο αυξάνονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και μας δίνεται τη δύναμη να συνεχίσουμε», είπε ο κ.Πατούλης. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μαθητές και τους καθηγητές των τμημάτων χορού για την παράσταση που παρουσίασαν αλλά και την στήριξη που δίνουν με τη συμμετοχή τους, στο έργο του Κέντρου Τέχνης.


Στα τμήματα Ευρωπαϊκών & Κοινωνικών χορών παιδιών και ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης συμμετέχουν 380 μαθητές, υπό την διδασκαλία των καθηγητών Σ.Αυλωνίτη, Ν.Βλάση. Ε.Κεραμάρη, Μ.Θεοδωράτου, Β.Κοντοδαίμων, Ξ.Λιούτα, Σ.Παππά, Ρ.Τομάζ., Τ.Λουις και Ε.Χατζηχρήστου.Μετάβαση στο περιεχόμενο