Ενθουσίασαν το κοινό οι αγώνες ποδοσφαίρου που έδωσαν οι νεαροί αθλητές του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλώτη, λίγο πριν την βράβευση των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 120 Kb|


|download file .jpg 124 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει  τα μετάλλια στους αθλητές που αγωνίστηκαν στους αγώνες ποδοσφαίρου.


|download file .jpg 139 Kb|


Αναμνηστική φωτογραφία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη με αθλητές από τις ομάδες ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 119 Kb|


Στιγμιότυπο από αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ νεαρών  αθλητών του Δημοτικού.
|download file .jpg 106 Kb|


Σε γιορτινή ατμόσφαιρα περισσότεροι από 240 αθλητές δημοτικού και γυμνασίου που συμμετέχουν στα προγράμματα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου αγωνίστηκαν για την ανάδειξη των καλύτερων ομάδων, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, της Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Ρένας Χαλιώτη, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Οργανισμού Βασ. Κωνσταντίνου  και εκατοντάδων γονιών και φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας τόσο στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού, όσο και στις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου, ευχαριστώντας θερμά γυμναστές, αλλά και εργαζόμενους για την προσπάθεια τους, ώστε να παραμένει υψηλό και ποιοτικό το επίπεδο των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στην δημιουργία των νέων αθλητικών υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, οι οποίες θα δώσουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία, τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι και η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου.

Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στους αγώνες. Αναφερόμενη στο αθλητικό Camp που ξεκινά τις επόμενες ημέρες υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την οικογένεια που πλήττεται από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και προσφέρει το πρόγραμμα σε χαμηλότερο κόστος, διατηρώντας όμως υψηλό το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών άθλησης και ψυχαγωγίας στους μικρούς μας φίλους, ειδικότερα μάλιστα στους δημότες και κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου.

Στις τρεις πρώτες ομάδες των αθλητών της  Γ’ , Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης του γυμνασίου απονεμήθηκαν κύπελα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους αθλητές  της Α’ και Β’ τάξης Δημοτικού σχολείου απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής και διπλώματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο