Ενισχύεται η προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες

Print Friendly, PDF & Email


Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του ΟΑΚΑ  Ν. Δημητρόπουλος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, κατά την οποία συζήτησαν θέματα τάξης και ασφαλείας για την καλύτερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
|download file .jpg 143 KB|


Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη έθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης την επιτακτική ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής, λόγω και της ανάπτυξης του υπερτοπικού αστικού κέντρου, σε συνάντησή τους στο Υπουργείο.
|download file .jpg 87 KB| 


 


Επίσκεψη του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού Σταδίου κ. Νικόλαος Δημητρόπουλος Αστυνομικός Υποδιευθυντής , στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τάξης και ασφάλειας για την καλύτερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και των διαφόρων άλλων εκδηλώσεων στο χώρο του ΟΑΚΑ, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.                   


Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε πρωτοστατήσει για τη μεταστέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Ανατ. Αττικής  από την Αγία Παρασκευή στο Μαρούσι, στο χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Παράλληλα, σε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη είχε αναφερθεί στην επιτακτική ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής, λόγω και της ανάπτυξης του υπερτοπικού αστικού κέντρου.
Ο κ. Πατούλης  είχε ζήτησε από τον κ. Υπουργό να ενισχυθεί, αφενός η αστυνόμευση με δίκυκλα, τόσο στο Δήμο Αμαρουσίου, όσο και στην υπόλοιπη περιοχή και αφετέρου η νέα δράση του αστυνομικού της γειτονιάς.


Όσον αφορά στη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου στο κέντρο της πόλης, μετά τις έως τώρα ανεπιτυχείς προσπάθειες, αναζητούνται άλλοι τρόποι για την εξεύρεση κτηρίου που να εξυπηρετεί και χωροταξικά τους δημότες.                
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο