Ενισχύεται η ανακύκλωση στο Μαρούσι με την προσθήκη 3 νέων απορριμματοφόρων

Print Friendly, PDF & Email 


download _.jpg file 214 KBdownload _.jpg file 268 KB

Παρελήφθησαν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη τρία νέα απορριμματοφόρα για την ανακύκλωση, που παραχώρησε στο Δήμο Αμαρουσίου η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Τα τρία νέα απορριμματοφόρα (2 μεγάλα και ένα μικρό) ενισχύουν σημαντικά τον στόλο των οχημάτων για την ανακύκλωση στο Μαρούσι. Το μικρό όχημα θα έχει τη δυνατότητα να συλλέγει τα απορρίμματα που ανακυκλώνονται από το κέντρο της πόλης, ενώ τα άλλα δύο θα χρησιμοποιηθούν στην περιφέρεια και τις γειτονιές της πόλης.


Τα τρία νέα οχήματα για την ανακύκλωση στο Μαρούσι, όπως και το ασθενοφόρο, τα οκτώ οχήματα του Ειδικού Σώματος, τα τέσσερα απορριμματοφόρα φυσικού αερίου, το πυροσβεστικό όχημα, το μηχάνημα έργου κ.α. είναι το αποτέλεσμα των διεκδικήσεων που έχει πετύχει ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης προς όφελος της πόλης, χωρίς κανένα κόστος για τους Δημότες.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε την έντονη κοινωνική επιχειρηματικότητα που έχει αναπτύξει η Δημοτική Αρχή και το σημαντικό όφελος που προκύπτει για τους πολίτες από την δράση αυτή.


«Έχουμε ήδη αναπτύξει και το γνωρίζετε με ιδιαίτερο τρόπο την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχομε τη δυνατότητα επ’ ωφελεία των πολιτών να βελτιώσουμε το περιβάλλον, να έχουμε μία πιο όμορφη και καθαρή πόλη, αλλά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα να εργάζονται σε πιο ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες.
Αυτό που ζητάμε είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν οι συμπολίτες μας πάνω στα ζητήματα της ανακύκλωσης, γιατί πιστεύουμε ότι η καθαριότητα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας».


Με την απόκτηση των τριών νέων απορριμματοφόρων,
το Μαρούσι διαθέτει συνολικά 5 οχήματα ανακύκλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο