Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου ‘Νέο Μαρούσι’

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ‘Νέο Μαρούοι’, την Πρόεδρο Ευγ. Λαμπή, τον Αντιπρόεδρο Κων. Μίχα, τον Ταμία Δημ. Σταμέλο και το μέλος Ανδρ. Γιακουμή. Στη συνάντηση παραβρίσκονται ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας και η Δημοτική Σύμβουλος, αρμόδια για την επαφή με τους πολίτες Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 106 KB|


Συνάντηση με Πολιτιστικό – Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου το ‘Νέο Μαρούσι’ είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Επ. Γραδέλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Νικόλαου Πέππα και της Δημοτικής Συμβούλου, αρμόδιας για την επαφή με τους πολίτες, κα. Ρένας Χαλιώτη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης συζήτησε με το Δ.Σ. του Συλλόγου τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και τους ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής, στο Νέο Μαρούσι.
Όσον αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης, τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες για την τοποθέτηση του κεντρικού αγωγού και ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση των κατοικιών.
Παράλληλα, προχωρεί η μελέτη για την υλοποίηση του έργου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών. Η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2011, ώστε να ενταχθεί στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Μαρούσι.
Στο ζήτημα που έθεσε το Προεδρείο του Συλλόγου για την κατασκευή νέων πεζοδρομίων και την ανακατασκευή των παλαιοτέρων, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, με εντολή του κ. Δημάρχου, θα πραγματοποιήσει άμεσα επιτόπιο έλεγχο, μαζί με τα μέλη του συλλόγου, προκειμένου να διαπιστώσει την υφιστάμενη κατάσταση και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης του Δήμου και τη διάθεση που επιδεικνύει για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ευγ. Λαμπή, ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Μίχας, ο Ταμίας Δημ. Σταμέλος και το μέλος Ανδρ. Γιακουμής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο