Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Φλεβική Θρόμβωση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε» από το Δήμο Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας

Print Friendly, PDF & Email
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου


Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή καταξιωμένων ειδικών επιστημόνων, με θέμα:«Φλεβική Θρόμβωση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κος Γιώργος Πατούλης θα είναι ο συντονιστής της ενημερωτικής εκδήλωσης.


Συμμετέχουν επίσης ως ομιλητές:
Ο Αγγειολόγος – Αγγειοχειρουργός, συνεργάτης Νοσοκομείου «Υγεία» κος Πέτρος Μουστόγιαννης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Πρόληψη & Διάγνωση Φλεβικής Θρόμβωσης κάτω άκρων».
Και ο Αγγειοχειρουργός, Επιμελητής Α’, στην Αγγειοχειρουργική Κλινική Νοσοκομείο «ΚΑΤ» Δρ. Σωτήρης Γιαννακάκης, ο οποίος θα μιλήσει για την «Θεραπεία της Φλεβικής Θρόμβωσης κάτω άκρων».


Στο τέλος, οι ειδικοί επιστήμονες θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο