Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για το θεσμό του νέου ΕΠΑΛ, Τομείς –Ειδικότητες –Μαθητεία- Επαγγελματικά, Δικαιώματα και συνέχιση σπουδών σε ΑΤΕΙ-ΑΣΠΑΙΤΕ-ΑΣΤΕ-ΑΕΙ»

Print Friendly, PDF & Email

Με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, από τις Διευθύνσεις ΕΠΑΛ και ΕΚ Αμαρουσίου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές των Γυμνασίων (ιδιαίτερα της Γ’ Τάξης ) και των Λυκείων (Α’ Τάξης), καθώς και τους Γονείς, διοργανώνουν οι διευθυντές του 1ου , 2ου , 3ου  ΕΠΑΛ Αμαρουσίου, του ΕΠΑΛ Αναβρύτων και του ΕΚ Αμαρουσίου, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων και τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για το θεσμό του νέου ΕΠΑΛ, Τομείς –Ειδικότητες- Μαθητεία- Επαγγελματικά, Δικαιώματα και συνέχιση σπουδών σε ΑΤΕΙ-ΑΣΠΑΙΤΕ-ΑΣΤΕ-ΑΕΙ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση. 

 

Σχετικά αρχείαΗ πρόσκληση για την ενημερωτική εκδήλωση

Μετάβαση στο περιεχόμενο