Ένας νέος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας παραδόθηκε στους νέους της πόλης μας από τον Δήμαρχο Γ.Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ κ.Πατούλης χαιρετά νέους της πόλης μας που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου πολυχώρου.
|download file .jpg 88Kb|


|download file .jpg 140Kb|

Δεκάδες νέοι έδωσαν το «παρών» στο «Στέκι Νέων» για να δουν από κοντά το νέο αυτό χώρο ψυχαγωγίας και άθλησης.


|download file .jpg 139Kb|


Ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης με τον γιο του Αλέξανδρο και τη σύζυγό του Μαρίνα, τον πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ κ.Θ.Βλαχοπιώτη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη.
|download file .jpg 147Kb|


|download file .jpg 122Kb|

Στο νέο πολυχώρο υπάρχουν όργανα γυμναστικής επαγγελματικού επιπέδου και αποδυτήρια, ενώ λειτουργεί σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο Internet Café.


|download file .jpg 95Kb|


Ένας νέος πολυχώρος άθλησης και ψυχαγωγίας παραδόθηκε χθες στη νεολαία της πόλης μας.

Πρόκειται για το «Στέκι Νέων», που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης 16, στην Κοκκινιά, και το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει όλους τους νέους της πόλης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Τα εγκαίνια του νέου αυτού πολυχώρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή της Κοκκινιάς, που είναι πυκνοδομημένη και ήταν παραμελημένη από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου. Επίσης ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στην περιοχή τα τελευταία 3,5 χρόνια, καθώς και στην κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εκπονηθεί και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της τελικής εφαρμογής της. «Είμαστε έμπρακτα κοντά στους νέους και τους καλούμε να “αγκαλιάσουν” το νέο αυτό πολυχώρο που δημιουργήσαμε γι’ αυτούς με αγάπη και μεράκι», είπε ο κ. Πατούλης.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλης συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο, του οποίου πρωτοβουλία ήταν η δημιουργία αυτού του χώρου και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν στην λειτουργία αυτού του σύγχρονου και μοντέρνου χώρου για τους νέους.

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατ.Αμαρουσίου κ.Γ.Αριδάς από την πλευρά του, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Πατούλη για τη δημιουργία ενός τέτοιου έργου το οποίο είχε ανάγκη η γειτονιά της Κοκκινιάς.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ κ.Θ.Βλαχωπιώτης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο έργο του Συμβουλίου Νέων, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δημοτική αρχή για τους νέους της πόλης μας.

Στο «Στέκι Νέων» υπάρχουν όργανα γυμναστικής επαγγελματικού επιπέδου και αποδυτήρια, όπου με την επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κάθε νέος θα μπορεί να γυμνασθεί και να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, παρέα με τους συνομήλικούς του ενώ στο χώρο λειτουργεί σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο Internet Café.

Από τις παροχές που προσφέρει δεν λείπουν και τα παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια, για όσους επιθυμούν είτε δυο-δύο είτε περισσότεροι να διασκεδάσουν και να ακονίσουν τη σκέψη και το μυαλό τους. Παράλληλα, στο τελευταίο επίπεδο του Πολυχώρου, στεγάζονται τα γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο